18:00

Båstads GIF svart

Referat: Perstorp Bälinge IK - Båstads GIF svart

Vilken heroisk insats av killarna ikväll.
En hel del frånvaro i laget gjorde att vi fick låna in 2 spelare från -06, Viktor och Fabian. Dessutom fick Benjamin damma av de gamla målvaktshandskarna och ställa sig i mål.
Efter första halvlek som präglades av en dålig plan så stod det 1-0 till oss och med mersmak, dessvärre hade vi tappat 2 spelare (Jojo och Fabian) vilket innebar att vi var slut på avbytare.
Förutsättningarna för de sista 2 halvlekarna var nu helt andra, en del omändringar i positioner och gå ut och ge allt du har under resten av matchen, intala dig själv att "jag orkar, jag är inte trött".
Och som killarna gjorde just det, ni som inte var där missade verkligen något. Killarna slet och kämpade som bara den trots trötta ben, ju längre matchen led ju mer tog vi över den. vi skapade många bra lägen som mycket väl kunde lett till flera mål samtidigt som vi höll undan för våra motståndare så att de inte kom till några. Tror att alla som var där var lika imponerade som vi tränare av just jobbet som killarna tog över hela banan, från försvar, mittfält till anfall.
Slutsignalen kom befriande och hade inte MC Donalds hägrat på hemvägen så hade nog en del av killarna legat kvar på planen fortfarande.

Tack publiken för stöttningen men framför allt tack till killarna som ikväll tog ett nytt kliv inom fotbollen.